Wij zijn “Heuten & Van der Kallen”. Al jarenlang actief in de financiële wereld. Wij beloven onze cliënten en onszelf dat wij willen uitblinken in cliënttevredenheid en kwaliteit. En wij vinden dat wij daar goed in zijn, maar ook dat we bevoorrecht zijn om u te helpen.

Of het nu gaat om het inrichten van uw administratie, het samenstellen van uw jaarrekening, het verzorgen van een fiscale aangifte, het opstellen van een financieel toekomstplan, het berekenen van de waarde van uw onderneming, het opstellen van een overeenkomst tussen u en een derde, wij zorgen ervoor dat uw opdracht aan ons met zorg wordt uitgevoerd.

Ons team

Heuten & Van der Kallen heeft een maatschapsstructuur. De maatschap bestaat momenteel uit drie leden, waarvan er één, Kees Sengers, al heel binnenkort van zijn welverdiende pensioen gaat genieten.

henk heuten

Henk Heuten

Opgeleid in de accountancy, gecertificeerd financieel planner en bovendien trotse vader van Thomas (fiscaal econoom) en Nathalie (jurist en forensisch criminoloog) en dat allemaal ondersteund met een lieve vriendin als partner.

Al bijna 30 jaar actief in de financiële wereld en ik krijg nog altijd energie van de cliënten in mijn portefeuille en de opdrachten die ik voor hen mag doen. Het leukste aan mijn werk is het persoonlijke contact dat ik heb met mijn cliënten en als zij mij beschouwen als de “trusted advisor”. Dat ik de ogenschijnlijk – voor mijn cliënten – complexe vraagstukken kan oplossen met een helder advies en hen daarmee ook gerust kan stellen, kan ontzorgen zodat zij op hun beurt weer energiek kunnen ondernemen.

Buiten de kantooruren zoek ik graag de buitenlucht op om te hardlopen. Dat helpt om de focus te behouden. Een rondje op de hei of in het bos met even helemaal niets aan je hoofd, of om juist tijdens het lopen de oplossing van een vraagstuk te bedenken doet me goed!

Contactgegevens

0492-77 39 63
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vestiging Helmond

De Plaetse 22
5708 ZJ Helmond

kantoor helmond

johan van der kallen

Johan van der Kallen

Na een studie fiscale economie aan HEAO in Eindhoven begon ik in 1993 aan de zesjarige praktijkopleiding tot belastingadviseur van de Nederlandse Federatie van Belastingadviseurs (thans Register Belastingadviseurs). Gedurende de opleiding kon ik de in de studieboeken beschreven theorie direct toepassen in de praktijk. Het meest aangename onderdeel van mijn werk is het directe contact met cliënten, om in overleg met hen de financiële en fiscale mogelijkheden te bespreken teneinde de meeste passende oplossing te vinden. De waardering die je hiervoor terugkrijgt, maakt dat ik elke dag met veel plezier en vol ambitie naar mijn werk ga!

Door de jarenlange samenwerking met onze cliënten ontstaat een vertrouwensband die leidt tot een toenemende vraag. Vragen over onderwerpen waar zij zelf geen of weinig affiniteit mee hebben maar waarop zij een helder, kundig en betrouwbaar antwoord wensen. Deze rol van “alleskunner” speelt een steeds grotere rol in mijn werk. Door het dagelijks bijhouden van fiscale rechtspraak, permanente educatie en het volgen van na- en bijscholing ben ik in staat mijn (nieuwe) rol steeds beter in te vullen.

Gelukkig bestaat het leven niet enkel uit werken en is er ook tijd voor leuke dingen. Samen met mijn vriendin Véronique lekker (uit) eten, spannende detectives op Netflix kijken, stedentrips maken en (verre) vakanties vieren. Ook ben ik geregeld sportief bezig: hardlopen en wielrennen (ook passief) staan bovenaan mijn lijstje. Daarnaast ben ik als geboren en getogen Eindhovenaar fervent supporter van FC Eindhoven en tweewekelijks te vinden aan D’n Aalsterweg. Verder lees ik geregeld boeken over voetbal, stoere wielerverhalen en humoristische verhalen, luister graag naar rockmuziek, bezoek concerten en pingel wat op mijn basgitaar.

Contactgegevens

040-263 11 80
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vestiging Nuenen

Spegelt 6
5674 CD Nuenen

kantoor neuenen02

Altijd en overal inzicht in uw administatie via ons klantportaal

Bekijk de voordelen »

heuten icon over ons

Over ons

Wij zorgen ervoor dat uw opdracht aan ons met zorg wordt uitgevoerd.

Meer informatie »

heuten icon diensten

Onze diensten

Wij helpen u bij uw financiële planning, fiscale en administratieve dienstverlening.

Bekijk onze diensten »

heuten icon contact

Contact

Wilt u meer informatie over onze diensten of een afspraak maken? Bel of mail ons.

Neem contact op »