Iedere klant bij Heuten & Van der Kallen is uniek. Zo wordt u door ons ook behandeld. Wij zorgen in overleg met u voor een maatwerkprodukt dat helemaal is afgestemd op uw situatie en behoeften. Vervolgens stemmen wij daar de werkzaamheden op af om u optimaal te ontzorgen.

Vast contactpersoon

Wij streven naar een samenwerking voor de lange termijn en hechten erg veel waarde aan persoonlijk contact.

Alles onder één dak full service advieskantoor

Op het gebied van financiële planning, belastingadvies en administratie kunnen wij u van dienst zijn. Door ons brede netwerk met andere externe specialisten kunnen wij snel schakelen als er bijvoorbeeld een bancaire lening of juridisch advies benodigd is.

Volledig moderne digitalisering (paperless)

Wij werken volledig digitaal. Dat is niet alleen efficiënt, maar ook ter voorkoming van onnodige ontbossing van onze mooie natuur.

Mogelijkheid tot online inzage in eigen financiële voortgang

Wilt u real-time inzage in uw financiële situatie? Hiervoor bieden wij meerdere oplossingen die wij graag nader met u bespreken.

Jaarlijkse bespreking van jaarcijfers en belastingaangifte

Persoonlijk contact vinden wij belangrijk en daarom bespreken wij minstens eenmaal per jaar de cijfers en de fiscale situatie van uw onderneming.

Hoog opgeleid gekwalificeerd personeel

Wij zijn allemaal hoog opgeleid en worden gestimuleerd hun vaktechnische kennis up-to-date te houden met de laatste ontwikkelingen. Onze gecertificeerde financieel planners en belastingadviseurs voldoen aan hun permanente educatieve verplichtingen.

Heldere kostenopgaaf

Vooraf communiceren wij aan u de verwachtte kosten voor de door ons te verrichten werkzaamheden, zodat u niet achteraf wordt geconfronteerd met verrassingen.

 

Blijf op de hoogte van het financiële nieuws en schrijf u in voor onze digitale nieuwsbrief

Ja, ik meld mij aan »