Inrichting en uitbesteding

Als ondernemer wilt u bezig zijn met uw onderneming. U wilt over de financiële informatie van uw onderneming beschikken op het moment dat u die nodig hebt. Wij kunnen uw financiële administratie en administratieve processen optimaal inrichten, systemen koppelen zodat alles efficiënt verloopt en de informatie betrouwbaar is.

Door de verschillende systemen aan elkaar te koppelen worden relevante data verzamelt en verwerkt. Voor u vervolgens als belangrijke managementinformatie weergeven op uw persoonlijke dashboard zodat u te allen tijde inzicht heeft in het financiële reilen en zeilen van uw onderneming. Of het nu gaat om inzicht in de debiteuren- of crediteurenpositie of om inzage in de personeelskosten. Eenmaal gekoppeld en verwerkt kunt u uw financiën monitoren. Op uw desktop, tablet of telefoon.

screen administratieve dienstverlening

Digitalisering van uw facturen

Met behulp van door ons beschikbaar gestelde software en apps kunt u uw inkomende en uitgaande facturen scannen of fotograferen en meteen uploaden in uw administratieve omgeving. De facturen die u zelf digitaal per mail ontvang kunt u meteen doorsturen naar uw eigen administratie. Zo heeft u met een paar muisklikken de facturen in uw administratieve proces behandeld zodat wij deze verder voor u kunnen verwerken.

De management monitor

Zodra wij uw facturen en bankmutaties hebben verwerkt kunt u op de management monitor in één oogopslag zien hoe uw onderneming er financieel voor staat. U heeft een persoonlijk dashboard en kunt vanaf dat dashboard uw resultaat- en omzetontwikkeling beoordelen maar ook uw debiteuren- en crediteurenpositie bewaken.

Vanuit de monitor kunnen debiteuren worden herinnerd aan een overschreden betaaltermijn en u kunt crediteuren gemakkelijk betalen door vanuit de monitor een betaalbestand naar uw bank te sturen.

Samenstellen jaarrekening

Vanuit uw administratie wordt de jaarrekening samengesteld. Een belangrijk instrument, niet alleen om achteruit te kijken hoe u heeft gepresteerd, maar belangrijker, om beslissingen te nemen voor de toekomst van uw onderneming en voor u! Uw jaarrekening wordt volgens de actuele wet- en regelgeving samengesteld waarbij gestreefd wordt naar fiscale optimalisatie. Uiteraard bespreken we die graag met u zodat we vanuit die samenwerking de beste financiële en fiscale positie bepalen voor u.

Blijf op de hoogte van het financiële nieuws en schrijf u in voor onze digitale nieuwsbrief

Ja, ik meld mij aan »